(2019) Tellusskolan – Den dolda sanningen

Fin BTJ-recension och flera andra fina recensioner av ”Tellusskolan. Den dolda sanningen”. Läs under  recensioner.

Boksläppsfest på arkitektkontoret Zero Architects, Klostergatan 9 i Lund den 24/5-2019. Drop in 16.30-18.30. Varm välkomna!

Tellusskolan - Den dolda sanningen Emma Fäldt

Så här skriver Agnes från Agnes bokblogg om boken (17/5-2019):

”Nu är ”Tellusskolan – Den dolda sanningen” av Emma Fäldt äntligen här! Jag fick testläsa boken innan den var helt färdig och tyckte jättemycket om den! Boken handlar om Alicia och Noah som går på Tellusskolan och ska skriva om skolans 100-årsjubileum i skoltidningen. Det hela utvecklar sig till ett spännande äventyr och det handlar om både historia, arkitektur, hemligheter och mod! Dessutom tar boken upp ämnen som att känna sig utanför och att ha det jobbigt hemma. ”Tellusskolan – Den dolda sanningen” är en bok jag verkligen tycker att ni ska läsa i sommar! Ett boktips till alla från 9 år och uppåt!”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *